Cleo

Lykkestiens Cleopatra (Cleo)
 
Reg.nr. NO58890/09 - født 23.11.2009
Cleo er ei rolig avbalansert jente som sin mor. Navnet har hun fått (Cleopatra) på grunn av at en datter av en dronning (Ruby) må ha et dronningnavn. Hun lar seg ikke så lett vippe av pinnen, og blir som oftest ikke med når de to bråkebøttene Fryd og Lykke starter varslinga si - hun avventer for å se om det virkelig er noe å bråke for ;) Men hun er ei meget bestemt dame - du gjør ikke med henne som du vil :) Har trent litt av alt med Cleo. Hun er meget treningsvillig, og blir ikke så lett distrahert. Cleo elsker å kose, gjerne i fanget, men like gjerne på gulvet ved siden av stolen din hvis du bare tar på henne ;) Fryd og Cleo har vokst opp sammen og oppfører seg virkelig som søsken. De leker, krangler og forsvarer hverandre i ett og alt. 
 
 
Utstillingsresultater
 
03.07.2010 Lesley Patton Trøndelag Dachshundklubb Malvik BIM valp
16.05.2010 Kristin Hoff Steinkjer Hundeklubb Steinkjer BIR valp
 
Kritikker
 
03.07.2010 Trøndelag Dachshundklubb
6-9 mnd Malvik
Corr.prop, lovely eye, good head, good ear. Enough brest bone, corr.bite. A little short in o.arm. Very good light ribb. Corr. u.line, nice short loin, good coat, move corr.
 
16.05.2010 Steinkjer Hundeklubb
4-6 mnd Steinkjer
Vakkert hode og uttrykk m/god underkjeve - gode ører. God over- og underlinje, men beveger seg en aning overbygget bak. Gode vinkler foran og bak - god beinstamme. Beveger seg ok bak og godt fram. Gode sidebevegelser. Trivelig temperament. Velvist.
 
 
Helse
25.11.10 Øyelysing Stjørdal Dyreklinikk * Irishypoplasi
25.11.10 Patellaundersøkelse Stjørdal Dyreklinikk u.a
 
*Irishypoplasi: Det vil si at pupillen er litt deformert. Veterinærene startet med å sjekke dette for ca 1 1/2 år siden, og de vet ikke hvor utbredt det er hos dachs. Cleo vil mest trolig ikke få problemer med dette (ved større forandringer kan de bli plaget med for mye lys inn på øyet), men veterinæren anbefalte å ikke bruke henne i avl - det tar vi selvfølgelig til etterretning :(  
 
Cleo og broder Chaos
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakt

Emmy Anita Solberg-Sydow
7633 Frosta
emmy@lykkestien.no