C-kull

Lykkestiens C-Kull født 23.11.2009:
 
Cratos (Jøtul)
Cratos i gresk mytologi betyr kraft/styrke. Han var den nest største da han ble født, men vokste seg i løpet av 1 døgn til den største :-) Han er den eneste i dette kullet som kom baklengs. Cratos er den som gir mest lyd fra seg og er først ute med alt - den tøffeste. Som voksen ble han den minste ;)
Cacus
Ildguden i romersk mytologi. Veldig kos gutt dette også. Litt mere vilter enn Cæsar, og den som alle faller for ;-) Godkjent ettersøkshund med 2 forskjellige førere 9 mnd gammel. Lever herrens glade dager som jakthund :)
Chaos
Chaos i gresk mytologi:
En formløs masse som alt oppsto fra.
Chaos er den som det er mest "kaos" rundt. Liten og hurtig.
Chaos flytter til Malvik til en familie vi tror vil ta godt vare på ham ;-)
Cæsar
Stian ville at en av valpene skulle hete Cæsar, og han valgte denne gutten som var størst da han ble født. Og navnet sier vel nok i seg selv ;-) Den roligste og koseste. Cæsar flytter til Hobøl i Østfold :-) til et lite småbruk og en familie som er godt vant til hund. Der føler vi oss sikre på at han vil bli tatt godt vare på.
Cola
Ei lita røverjente som stortrives sammen med Chaos og Cratos ;-) Hun blir i familien :)
Cleopatra (Cleo)
Ei jente etter Ruby (husets ubestridte dronning) må selvfølgelig ha en dronnings navn.
Til daglig skal hun hete Cleo. Ei rolig jente som er tøff når det behøves ;-) Blir hos meg. Hadde egentlig tenkt å ha henne som avlstispe, men ting går ikke alltid som planlagt. Hun har irishypoplasi, en øyesykdom som ikke plager henne, men allikevel ;)
Mor: Ruby
Far: Hissmovallens Täppas

 

Kontakt

Emmy Anita Solberg-Sydow
7633 Frosta
emmy@lykkestien.no